AlterG NEO

De AlterG NEO en NEO+ zijn de nieuwste modellen van de populaire anti-zwaartekracht loopband, de AlterG. De NEO heeft een nóg betere kwaliteit, een lagere opstap en elektrische hoogteverstelling. Bovendien is deze AlterG aantrekkelijker geprijsd dan eerdere modellen, wat het een kosteneffectieve keuze maakt voor elke zorginstelling.

Offerte opvragen

AlterG NEO leasen

Wilt u de AlterG NEO(+) aanschaffen, maar liever in termijnen betalen? Dat kan met een leasecontract! Bereken hieronder uw maandbedrag en vraag direct een lease aan. Uiteraard nemen wij eerst persoonlijk contact met u op voordat de lease in gang wordt gezet. Lees hier meer over de voordelen van het leasen van een AlterG.

Bereken uw maandbedrag

Vul hier uw gegevens in

We ontvangen graag uw gegevens, zodat u uw persoonlijke maandbedragen kunt inzien.

Uw leasemogelijkheden

Dit zijn uw persoonlijke leasemogelijkheden. Onderstaande maandprijzen zijn exclusief BTW.

U bent er bijná: controleer uw gegevens en vul aan waar nodig.
Powered by EnquireNow van MediLease

De voordelen van de AlterG NEO

  • Lagere opstap: dit verbetert de toegankelijkheid voor verschillende patiëntgroepen
  • Elektrische hoogteverstelling: hiermee is het eenvoudiger voor patiënten om zelfstandig op te stappen en de handrails te verstellen naar de gewenste hoogte
  • Het meest kosteneffectieve AlterG model, gebouwd met de beste kwaliteit materialen

Mogelijkheden AlterG NEO

Met de AlterG NEO kunnen patiënten tot 80% van hun lichaamsgewicht in stappen van 1% verminderen, wat essentieel is voor een veilige en effectieve revalidatie. Dit model heeft snelheden variërend van -5 km/h tot 16 km/h en kan een helling bereiken van 0% tot 15%. De NEO+ optie biedt aanvullende functionaliteiten zoals live video monitoring en de AlterG Assistant, waardoor real-time feedback en een nog meer gepersonaliseerde training mogelijk zijn.